Varnost je vrednota

Varnost je ena izmed pomembnejših vrednot sodobnega sveta in v podjetju Container d.o.o. v okviru specialnega programa z mislijo na varnost ustvarjamo kontejnerje za transport in varovanje vojaške opreme in osebja.

Zanesljivo in enostavno

Pri našem varnostnem programu se držimo načela, ki sovpada s filozofijo moderne vojske »zanesljivo in enostavno«. Na terenu, kjer so od hitrosti odločitev včasih odvisna tudi življenja, se naši kontejnerji vedno znova izkažejo kot enostavni v delovanju.

Kontejnerji varnostnega programa vsebujejo ogromno raziskav in implementacije specialnih materialov, ki so v redni proizvodnji eksotika. Skupaj s tujimi razvojnimi partnerji razvijamo in izdelujemo izdelke, v katerih se varnost opreme in ljudi povečuje, služijo pa kot kontejnerji za prevoz streliva in vojaške opreme, mobilne bolnišnice, komunikacijski centri in nadzorne enote.

Specialni materiali za varnostni program

Izdelki, kjer sta zanesljivost in varnost na prvem mestu, zahtevajo implementacijo specialnih materialov, ki se uporabljajo za varovanje. Skladno s takšno filozofijo v izdelke namestimo posebne protibalistične materiale, hkrati pa razvijamo posebne zaščitne sisteme, kot so EMC zaščita in podobni varnostni sistemi.

Galerija izdelkov Specialnega programa