Kreativna razvojna ekipa je jedro podjetja

Zgodba vsakega kontejnerja se prične v razvojnem oddelku podjetja in v tem oddelku poskrbimo, da vsaka zgodba dobi primerno vsebino in udaren zaključek. Razvoj se z izdelkom tesno prepleta tudi v fazah testiranja, prototipiranja in kasneje v izvedbi serijske proizvodnje, kjer je vsak korak izdelave kontejnerja skrbno načrtovan, preračunan in izveden. V vsakem trenutku projekta, izkušena, zanesljiva in entuziastična tehnična ekipa s svojim znanjem, nasveti in rešitvami pristopi k reševanju še tako kompleksnih izzivov in v sodelovanju s strankami projekte uspešno in učinkovito vodi do konca.

Energetski inženiring

Posebna zgodba razvoja je razvoj »onshore« in »offshore« energetskih enot. Kontejner, ki je skrbno načrtovan in učinkovito zasnovan, dobi z inženiringom na področju energetike, elektro inštalacij, klimatizacije in požarne varnosti dodano vrednost ter neomejno možnost uporabe E-enot na globalni ravni vseh industrijskih panog. 

Manjša teža – večja učinkovitost

Vsak kontejner predstavlja košček sestavljanke porfelja izdelkov in vsak se od naslednjega razlikuje, kar daje največji čar razvijanju kontejnerjev.

Na transportnem področju teža kontejnerjev, poleg svoje funkcionalnosti, igra najpomembnejšo vlogo in z natačnimi statičnimi ter dinamičnami analizami kontejner razvijemo do optimalnega stanja med vzdržljivostjo in težo kontejnerja. 

Atom

Delček celotnega portfelja, na katerega smo še posebej ponosni, je lastna znamka Atom, namenjena transportu in skladiščenju nizko in srednje radioaktivnih jedrskih odpadkov. Ta program v polnem sijaju predstavlja lastno znanje podjetja Container d.o.o., v izdelkih pa jasno predstavlja delo razvoja in tehnologije, ki jih vsakodnevno nadgrajujemo z novimi aplikacijami dodatne opreme »enostavno in učinkovito« ter novimi izvedbami kontejnerjev.