Iščemo učinkovite rešitve

Reševanje energetskih problemov in iskanje učinkovitih rešitev predstavlja svojevrsten izziv, ki se ga v podjetju Container d.o.o. lotevamo dodatno motivirani. Zavedamo se, da proizvajamo kontrolne centre, ki v končni obliki skrbijo za delovanje različnih aplikacij in sistemom in zato svoje delo opravljamo kvalitetno, zavzeto in produktivno.

Energetski program je področje, kjer pride odnos oz. sodelovanje med nami in strankami še posebej do izraza. Na področju energetike ponujamo celostno storitev in skupaj z vami načrtujemo pametne energetske enote, ki jih izdelamo na ključ in dostavimo v katerikoli del sveta. Izpolnimo tudi najzahtevnejše želje. V preteklosti smo pridobili dragocene izkušnje in že izdelali različne energetske enote za področja kot so:

  • standardne enote za kogeneracijo,
  • pametne energetske enote »on-shore E-Room«, večjih nestandardnih dimenzij, v več etažah skupaj s podkonstrukcijami,
  • »off-shore« kontejnerje.

Skupaj z vami – od razvoja do izvedbe

Zadovoljne stranke nam pomenijo največ. To s posebnim poudarkom dokazujemo pri energetskem programu, v katerem strankam ponujamo prototipe po lastni izbiri – od razvoja do same izvedbe.

Pri načrtovanju izdelka, ki ga želi stranka, izdelamo 3D modele objektov, statične in dinamične preračune, situacijske preračune na področju HVAC, študije dvigovanja, načrt požarne zaščite, elektro sheme ter ostale analize, ki jih zahtevajo stranke za posamezne projekte.

Kakovostni materiali za temperaturne ekstreme

Skupaj s strokovnimi sodelavci v proizvodnji z zanosom in natančnostjo zagotovimo izdelavo kovinske konstrukcije, požarno zaščito, razsvetljavo, elektro-inštalacije, klimatizacijo in prezračevanje (HVAC) ter montažo zahtevane namenske opreme. Uporabljamo materiale za ekstremne temperaturne razmere v intervalu od -50°C do +50°C. Zagotavljamo barvno zaščito kontejnerjev, ki podaljšuje življenjsko dobo izdelkov v zelo hladnem, vročem ali slanem okolju.

Za izdelke pripravimo vso dokumentacijo, ki jo boste potrebovali. S prevoznimi storitvami pa zagotovimo, da proizvedene energetske enote dostavimo na končno lokacijo kjerkoli na svetu.

Galerija izdelkov Energetskega programa