Nudimo optimalne logistične rešitve

Razvoj transportnih kontejnerjev je igra kilogramov in vzdržljivosti. Z zavedanjem, da na trgu uspešno konkurirajo samo kontejnerji, ki imajo nizko težo in visoko vzdržljivost ter dolgo življenjsko dobo, razvijamo s pomočjo računalniških simulacij, prototipnih izdelkov in analiz kontejnerjev na trgu izdelke, s katerimi se čim bolj približamo zahtevam strank in trga.

Z več desetletnimi izkušnjami, razvojem in znanjem za reševanje najtežjih logističnih izzivov, vsako zahtevo stranke analiziramo in pripravimo optimalne logistične rešitve. 

Zagotavljamo učinkovit in varen prevoz blaga

Do sedaj smo za svoje stranke in skupaj z njimi razvili več različnih tipov specialnih kontejnerjev (od strogo namenskih za točno določen namen uporabe do večnamenskih) za različna prevozna sredstva, ki našim kupcem zagotavljajo učinkovit in varen prevoz različnega blaga od lokacije naklada do lokacije razklada. V naših kontejnerjih se po celotni Evropi prevažajo različne surovine: razsuti tovor, staro železo, gips, železova ruda, lesni sekanci, paletni tovor, žito, plastika v refuzi, premog, les, gradbeni odpadki, tekočine …

To nam daje pogum, da se vsakodnevno spopadamo z novimi izzivi v logistiki. Če smo nekoč izdelovali standardne kontejnerje za ladijski in železniški prevoz, danes strankam ponujamo specialne, multimodalne in celostne logistične rešitve.

Predlagamo optimalne multimodalne rešitve za prihodnost

Obiščite nas in nam zaupajte svoje potrebe. Ponudili vam bomo razvoj novega kontejnerja, ga skladno z vašimi zahtevami in našimi rešitvami narisali v 3D programu, izdelali bomo statični preračun, tehnično dokumentacijo in prototipni izdelek, ki ga bomo nato testirali. Z analiziranjem kontejnerja v vsakodnevni uporabi lahko v fazi prototipiranja izdelek prilagodimo in z manjšimi modifikacijami zagotovimo optimalno konstrukcijo za učinkovito in enostavno uporabo.

Na ta način oblikujemo celovite in kakovostne rešitve za vaše specifične potrebe v logistiki.

Galerija izdelkov transportnega programa