Vsaka razvojna ideja postane prava ideja šele takrat, ko dozori v vrhunski izdelek. In v našem podjetju za takšno transformacijo idej poskrbi tehnološko dovršena proizvodnja z uigranim timom delavcev. Skozi različne tehnološke faze v proizvodnji od CNC obdelave kovin, varjenja, barvanja in montaže, vsak kos vhodnega materiala dobi končno obliko in funkcijo, ki jo kasneje v fazi uporabe izkoristi v polnem sijaju.

Igra številk

Na 13.200 m2 notranjih in 1.500 m2 zunanjih površin, 120 visoko kvalificiranih delavcev letno proizvede približno 1.400 kontejnerjev. Danes naši izdelki obsegajo: transportne, vojaške in energetske kontejnerje ter kontejnerje za skladiščenje in transportiranje jedrskih odpadkov. Vsako od področij ima specifične zahteve in pravi izziv je v proizvodnji združiti vse zahteve v delujočo celoto.

Zelena proizvodnja

V skladu s svetovnimi smernicami in standardom ISO 14001 posvečamo zeleni proizvodnji in reciklaži materialov veliko pozornosti, tako v proizvodnem procesu kot tudi na naših končnih izdelkih. Kar 95% materialov, ki jih uporabljamo v naši proizvodnji, je mogoče reciklirati in ponovno uporabiti. Pri definiranju dimenzij vhodnih materialov uporabljamo čim bolj optimalne formate in tako zmanjšujemo tehnološki izmet, skrbno pa tudi načrtujemo uporabo anti-korozijskih sredstev, ki minimalno obremenjujejo okolje.

Galerija fotografij iz proizvodnje